Psycholoog Sabine
Ik begon ooit als personeelsfunctionaris bij de Belastingdienst. Om me te specialiseren startte ik met een opleiding in loopbaanbegeleiding, maar ontdekte daar al snel dat ik eerst mijn eigen loopbaanvraagstuk maar eens moest onderzoeken. Ik ontdekte wat ik eigenlijk graag zou willen doen en stapte de uitvaartwereld in. Met heel mijn hart heb ik als uitvaartverzorger en later als nazorgconsulent gewerkt. Werken rondom het thema leven en dood maakte mij bewuster van wat echt belangrijk is in mijn eigen leven. Mijn gezin, mijn persoonlijke ontwikkeling en een droom om psycholoog te worden.
Mijn vader was psycholoog en als klein meisje wist ik al dat ik dat ook wilde worden. Belemmerende gedachten en lastige angst gevoelens hebben me er lang van weerhouden, maar in januari 2010 haalde ik mijn eerste tentamen in de psychologie aan de Open Universiteit. Van de ene module kwam de andere module en 2 jaar later nam ik ontslag om full time te kunnen studeren. In 2016 werd mijn droom werkelijkheid en studeerde ik af.
Met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel ben ik gaan werken als psycholoog en sinds 2021 als GZ-psycholoog. Mijn vakgebieden zijn arbeids- en organisatiepsychologie en de gezondheidszorgpsychologie.
De wegen die ik heb bewandeld om te komen waar ik nu ben, gingen gepaard met lastige gedachten en pijnlijke gevoelens die me er niet van hebben weerhouden invulling te geven aan mijn dromen. Als psycholoog werk ik dan ook graag vanuit de Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), vaak gecombineerd met andere technieken.
Mensen die bij mij aankloppen geven aan vast te zitten in hun werk en/of privéleven, vaak vanuit een patroon.  Samen zoeken we uit hoe het komt dat je vastzit en help ik je op weg om weer richting te bepalen en in beweging te komen, zodat jij jouw weg op eigen wijze verder kan bewandelen.