Ik ben Sabine Driessen-van den Heuvel, geboren in 1975, opgegroeid in Breda en momenteel woonachtig in de regio ‘s-Hertogenbosch. Samen met mijn man, zijn drie kinderen en onze zoon vormen wij een samengesteld gezin.
Ik begon mijn carrière in 1997 als personeelsfunctionaris, maar kon daar niet genoeg voldoening uit halen. Daarom gooide ik in 2004 voor de eerste keer het roer om en stapte de uitvaartverzorging in. Een prachtig beroep waarin je veel voor anderen kunt betekenen. Daarnaast begon ik in 2010 aan een studie psychologie aan de open universiteit. In 2012 besloot ik mijn baan op te zeggen en full time te gaan studeren. In 2016 studeerde ik af en daarmee werd een meisjesdroom werkelijkheid. In 2019 kreeg ik de kans om naar de GZ-opleiding te gaan en vanaf 2021 ben ik GZ-psycholoog.
Alle veranderingen gingen gepaard met lastige gedachten en pijnlijke gevoelens die me er niet van hebben weerhouden invulling te geven aan mijn dromen. Als psycholoog werk ik dan ook graag vanuit de Acceptatie en Commitment Therapie (ACT). ACT gaat er van uit dat pijnlijke en moeilijke gedachten onvermijdelijk bij het leven horen. Door te leren op een andere manier met je gedachten en gevoelens om te gaan, zullen ze je niet langer in de weg staan om een waardevol leven te leiden.